Call us now: (+34) 966 801 850
  • Español
  • English
  • Valencià

Autocares Grupo Benidorm

Qui som

Esta empresa familiar va començar el seu camí l'any 2005,  després de la renovació de la directiva. La nova gerència, vinculada als sectors del transport i el turisme des de principis dels anys 80, va aportar a l'empresa l'experiència necessària per donar-li l'impuls que la convertiria en una de les companyies de transport de referència de la Costa Blanca.

En el nostre primer any al front, transportem un total de 47.864 turistes, majoritàriament de nacionalitat britànica, des de l'Aeroport d'Alacant a Benidorm i contornada. Este número va tindre un increment del 279% en tan sols 4 anys, i any rere any ha anat creixent gradualment. Gràcies a les ganes i il·lusió de la família, el treball de tots els components de l'empresa i el desenrotllament constant amb iniciatives innovadores, passem d'una flota inicial de 3 vehicles a la actual de 25 vehicles amb distintes grandàries, des de microbusos de 13 places fins a autocars de 55 places.

La empresa

Som una empresa de transport discrecional de viatgers per carretera, dedicats al lloguer d'autocars, mini-busos i micro-busos, per a tot tipus de clients, tant grups privats com professionals del sector. El nostre principal objectiu és la qualitat del servici i la satisfacció del client, per això adaptem cada servici de transport a les seues necessitats amb els màxims nivells de seguretat i confort. Comptem amb un equip que reunix la joventut i l'experiència, treballant en una única direcció: l'eficàcia del servici. Són molts els clients que ens trien diàriament depositant la seua confiança en nosaltres.

Els nostres servicis

Com a empresa dedicada al transport discrecional de viatgers, la nostra prioritat és la qualitat i eficiència del servici. Som especialistes en circuits tant nacionals com internacionals, excursions, trasllats de col·legis i Instituts, trasllats per a tot tipus d'esdeveniments o grups; i la nostra llabor principal, els trasllats d'anada i tornada des dels Aeroports d'Alacant, València i Múrcia a tots els municipis situats en les dites províncies; principalment a la zona de la Marina Baixa i Marina Alta. Per a nosaltres el client és el primer, per això els convidem a que ens coneguen i compartisquen una de les seues experiències amb nosaltres.